Adverteren waarom?

Op deze pagina kunt u meer informatie lezen over het adverteren.

Ik had nog zo gezegd: “Geen bommetje” …….

Goeie moggel ……

Hamburgers met korting oh…….

Dit zijn slechts 3 van vele duizenden reclames. U herkent ze waarschijnlijk wel. Waar het precies om ging zijn we misschien een beetje vergeten, maar het bedrijf kennen we nog wel. De eerste was natuurlijk de Melk Uni (1996). De tweede was van KPN (2008). En als laatste de AH (2011).

Zoals u in dit simpele voorbeeld zag zit de kracht van reclame in herhaling. Radio speelt door de jaren heen steeds een belangrijker rol, overal waar je komt staat er wel een radio aan. Rijd je in de auto dan heb je vast de autoradio aan. Ben je op het werk daar is vaak ook muziek. Natuurlijk wil je op de hoogte blijven van het nieuws. Kortom radio luister je toch meer dan je zelf verwacht.

Adverteren bij Radio Westerkwartier is efficiënt, duurzaam en voordelig. Daarnaast is het voor ondernemers en organisatie een lucratieve aangelegenheid. Radioreclame bied u de mogelijkheid om op indringende wijze artikelen en diensten onder de aandacht te brengen van potentiele afnemers in het Westerkwartier. Adverteren zal zeker een bijdrage leveren aan een toenemende naamsbekendheid van uw bedrijf of organisatie, en natuurlijk steunt u een maatschappelijk doel.

Radio Westerkwartier bied u de gelegenheid om tegen zeer voordelige tarieven te adverteren. Eventueel kunnen wij u helpen met het vervaardigen van de uiting in de vorm van een reclamespot of website-banner.

Wat kunnen wij voor u doen

Als Radio Westerkwartier kun je op vele manieren adverteren we kunnen radioreclames verzorgen, reclame op de website, mobiele app, en natuurlijk in ons streamblok (aanbeveling) .

Voor vragen en een tarievenlijst kunt u contact opnemen met B. Flonk reclame@radiowesterkwartier.com.

De 7 voordelen

Radio is overal
Of je nu thuis, in de auto, in de trein of op werk. Radio is altijd bereikbaar. Hiermee kun je dus altijd je doelgroep bereiken

Radioreclame is efficiënt!!
Radio reclame maakt consumenten zeer bewust van uw naam, product of merk. 78% van de luiseraars herinnerd zich reclame spotjes, en 40% kan de bedrijfsnaam erbij vertellen. Vele studies hebben dit al aangetoond.

Kracht van herhaling
Uw radiospot kunnen we zo vaak u wilt draaien als u wil.

Hogere gunfactor
Als bedrijf een maatschappelijk doel steunen geeft vaak een hoger gunfactor.

Voordeliger dan dagbladen
Bij dagbladen betaal je per uitgave en bij Radio Westerkwartier in 1 keer maar dan veel voordeliger!

Naamsbekendheid
Radio reclame kan in korte tijd veel naamsbekendheid genereren!

Doelgroep direct te bereiken
Door een reclamespot voor of achter een bepaald programma zetten bereik u direct uw doelgroep

Als u deze voordelen zo ziet, en u bent geïnteresseerd?
Neem dan contact op met reclame@radiowesterkwartier.com