DE WILP – Wiesja Dijkstra mocht van haar maisboer een paadje maken door het maisveld heen, dat paadje is iets uit de hand gelopen en behoort nu tot een heel apart doolhof, een doolhof met een speciaal verhaal. Wat het verhaal van het doolhof nou precies is, daar kom je vanzelf achter met je eigen fantasie en belevingswereld. 

Een wandeling voor jong en oud, voor iedereen is het een verrassingstocht, met een eigen verhaal. Wiesja staat soms verbaasd hoe sommige mensen er plezier in hebben om het doolhof raadsel op te lossen, zei probeert lekker rustig haar tuin te onderhouden terwijl de mensen in haar hof bezig zijn, maar wordt continu gestoord door vreemde geluiden uit het stuikgewas. Wat zich daar nou allemaal afspeelt, weten alleen de mensen die het hof zelf hebben onderzocht. Heb jij het antwoord op het mysterie al gevonden?

Het doolhof is nog tot 31 augustus tussen 12:00 en 18:00 uur te bezichtigen.

Op 13, 15 en 16 september zijn er ook nog extra dagen beschikbaar gesteld in de avond op deze dagen zijn er ook lichtjes langs de route, maar of je nou altijd het licht moet volgen is nog de grote vraag.

locatie: Keuningsweg 23 in De Wilp

telefoonnummer: 06 3041 7671

 

bron: www.heitshiem.nl

fotobron: www.dekrantnieuws.nl